Horeca

Als we naar de huidige markt kijken zien we dat de consument een voorkeur begint te creëren voor een steeds betere kop koffie. Ze kijken steeds vaker naar de manier van koffie zetten, welke koffiesoorten ze drinken en de manier van branden van de koffiebonen. 

De koffiedrinkende consument wordt kortom steeds kritischer. Onderzoek toont aan dat de horeca hier nog veelal onvoldoende op inspeelt. We moeten ons realiseren dat koffie en thee vaak de afsluiting vormen van een maaltijd. Echter; niet alleen de eerste indruk is van belang, maar zeker ook de laatste indruk is cruciaal voor de beleving van de totale horecaervaring! Het is dus zaak om van dat moment, vooral een kwalitatief hoogwaardig smaakvol moment te maken. Serveer vanaf nu een kop koffie of thee die de verwachtingen van uw gasten overtreft!

Met de juiste apparatuur, begeleiding, training en kwaliteitsproducten helpen wij u graag op weg om het “koffiemoment” van uw gasten positief te optimaliseren.

Immers: van lekkere koffie verkoop je meer!

Pasqualini Pasqualini Pasqualini

Pasqualini proefafspraak:

Tijdens een vrijblijvende proefafspraak met één van onze barista’s laten wij u graag kennismaken met onze Pasqualini koffie. Onze barista’s overtuigen u graag met hun eigen koffiemolen en zullen deze afstellen naar uw smaak voor de ultieme Italiaanse espresso en koffie beleving. Wij presenteren onze koffie in ons op maat gemaakte Pasqualini servies zodat wij het echte Pasqualini gevoel zo goed mogelijk kunnen overdragen. Daarnaast laten wij u graag kennis maken met de rest van ons assortiment op het gebied van Bradley’s thee en Zuivelrijck biologische melk. Op deze manier is Cucina uw totaalleverancier op het gebied van koffie en thee.

Interesse in onze koffie?

Maak een proefafspraak op locatie met een van onze barista’s

Het koffiemoment

Serveer een kop koffie of thee die de verwachtingen van uw gasten overtreft!