Cucina, uw Barista aan tafel

De oorsprong van Cucina ligt in 2011 waar wij in de Italiaanse bergen tijdens een vakantie in aanraking zijn gekomen met de hele bijzondere koffie van de familie Pasqualini. Na een bezoek aan de branderij en een hartelijke kennismaking met de familie werden de eerste wilde ideeën geboren.

De familie Pasqualini brandt al generaties lang een topkwaliteit koffie. De liefde en de belangstelling voor deze manier van werken tijdens het gehele productieproces van deze koffie, heeft er toe geleid dat Cucina de Pasqualini koffie als exclusieve importeur op de Nederlands markt voert.

De naam Cucina, wat het Italiaanse woord voor keuken is, komt niet alleen voort uit de liefde voor het land Italië. De specialisten van Cucina zijn meer dan alleen barista’s. Naast de kennis van de Pasqualini koffie denkt iedereen binnen Cucina mee naar oplossingen in en rond de keuken in zowel de horeca als de zakelijke markt. Wij verzekeren u van onze expertise en begeleiding op het gebied van aankoop tot en met het onderhoud en service op uw apparatuur.

In mei 2017 is er een wijziging geweest van eigenaar binnen Cucina. Deze wijziging verandert natuurlijk niks aan het doel om iedereen steeds een perfect kopje koffie te garanderen. Cucina blijft namelijk exclusiviteit schenken in een kopje. 

 

Florian Fröberg

Cucina

Liefde en de belangstelling voor de koffie