Smaakvolle koffie

Hieronder vindt u het vollede koffie-assortiment van Cucina.
Wilt u weten welke koffie het best bij u past?
Neem dan contact op met een van onze koffie-specialisten

Hoogwaardige koffiebonen

Pasqualini gebruikt bonen uit verschillende landen uit Midden- en Zuid-Amerika. Om constante kwaliteit te waarborgen wordt er gewerkt met vaste plantages uit onder andere Brazilië, Costa Rica, de Dominicaanse Republiek, Salvador, Colombia en Guatemala.
De melanges van Pasqualini worden samengesteld nadat elke boon zijn eigen unieke brandprofiel heeft gekregen. De bonen worden vervolgens door middel van luchttechniek gekoeld en aansluitend gelijkmatig gemengd om zo de meest optimale smaak te verkrijgen. Hierdoor ontstaat een unieke melange van top kwaliteit.

100%
Arabica

Pasqualini Gold

Cucina - Pasqualini Grani Arabica Gold

De 100% Arabica Gold bestaat uit zeven van de beste soorten 100% Arabica bonen. Kenmerkend voor de Pasqualini Gold melange is de verfijnde romige smaak met een intense zoet aroma met een laag Cafeïne gehalte. Deze blend kan zich meten op het top niveau van de Italiaanse koffies.

90%
Arabica

Pasqualini Silver

Cucina - Pasqualini Macinato Silver

De Silver melange bestaat uit zes van de beste soorten Arabica bonen afkomstig uit Midden-Amerika en één Robusta boon uit Brazilie. Kenmerkend voor de Pasqualini Silver melange is een intense smaak met een verrassende chocolade aroma. Dit ontstaat door het gebruik van de Braziliaanse Robusta boon in deze Arabica melange.

80%
Arabica

Pasqualini Green

Cucina - Pasqualini Grani Green

De Green melange bestaat uit vijf van de beste soorten Arabica bonen afkomstig uit Midden-Amerika en twee Robusta bonen uit Brazilie. Kenmerkend voor de Pasqualini Green melange is de krachtige smaak. Door de drie verschillende Robusta bonen aan de Arabica mix toe te voegen heeft deze melange een verassende afdronk die varieert van chocolade tot nootachtige kenmerken.

60%
Arabica

Pasqualini Cucina

Cucina - Pasqualini Cucina

Deze koffie is volgens speciaal recept exclusief voor Cucina geproduceerd door de familie Pasqualini en bestaat uit vier soorten Arabica bonen en drie soorten Robusta. Door het hoge gehalte Robusta komt er een dikkere crème laag op de koffie en is er een sterke smaak die zeer geschikt is in combinatie met melk koffie’s. Door het gebruik van de Robusta bonen is dit een unieke Pasqualini melange die zeer geschikt is voor de Nederlands markt.