Animo Optibean 3 touch

Wilt u een sterke espresso, een cappuccino of gewoon een heerlijke kop koffie? Geen probleem voor deze machine. Het gaat om de pure smaak van versgemalen bonenkoffie. Wilt u de koffie wat sterker of juist iets milder? Met de sterkteregeling stelt u uw eigen optimale koffie smaak in. Naast de uitloop voor de koffie, is er ook een aparte uitloop voor thee. Zodat de thee ook alleen naar thee smaakt.

Naast de heerlijke smaak van de koffie die uit de Optibean 3 komt, mag het apparaat zelf ook gezien worden. Met de strakke lijnen, LED verlichting en de professionele afwerking is de Optibean een absolute eyecatcher in elk interieur. De Optibean is ook zeer makkelijk te onderhouden en hij is snel opgewarmd, dus u hoeft nooit meer lang te wachten op uw welverdiende kop koffie. De Optibean is niet alleen technisch perfect, hij is ook duurzaam. Als u de machine niet gebruikt schakelt de machine zichzelf in een energiebesparende eco-stand. Op deze manier verbruikt deze machine dus minder energie. Hierdoor helpt u niet alleen u zelf, maar ook het milieu.

Wat deze machine uniek maakt is dat hij beschikt over een strak uitziend touchscreen. Bij dit model van de Optibean beschikt u over meer keuzemogelijkheden. Naast de extra keuzemogelijkheden kunt u ook een screensaver op het touchscreen afbeelden. Dus deze machine is niet alleen een eyecatcher voor uw collega’s maar ook voor uw klanten.

 

Dranken selectie

Koffie (kannen)
Koffie melk
Espresso
Cappuccino
Latte Macchiato
Heet water
Koffie Choc
Chocolade
Wiener Melange
Espresso Choc
Decafé (instelbaar)*
Thee (instelbaar)*
Koffie suiker (instelbaar)*
Hete melk (instelbaar)*
Dubbele espresso (instelbaar)*
Decafé (instelbaar)*

*Afhankelijk van gekozen ingrediënten

Specificaties

Merk Animo
Koffietypen Bonen Instant koffie
Kleuren Divers
Hoogte 409mm
Breedte 656mm
Diepte 792mm